Lego kaland az Aranyban

Október 16-án iskolánk 2.m osztályába látogattak a nyíregyházi LEGO gyár munkatársai, akik a játszva tanulás élményét hozták el a gyerekeknek.

LEGO kaland

Október 16-án iskolánk 2.m osztályába látogattak a nyíregyházi LEGO gyár munkatársai, akik a játszva tanulás élményét hozták el a gyerekeknek. Csoportosan és önállóan is olyan játékos, készségfejlesztő feladatokon dolgoztak, mint pl. a mozaikkészítés és keresztrejtvényfejtés.  
 A LEGO Csoport Helyi Közösségi Szerepvállalás programjának tevékenysége középpontjában az áll, hogy minden gyermeknek joga van játszani.
 Az önfeledt játék, a játékos tanulás élménye a legfontosabb és leghatékonyabb módja olyan készségek elsajátításának, amelyekre a gyerekeknek a jövőben nagy szüksége lesz. Ilyen lehet a problémamegoldás, a kreativitás, a kommunikációs készségek, a kritikai gondolkodás vagy a csoportos, közös munka.
A LEGO gyár nemcsak LEGO kockákkal, készletekkel, illetve más eszközökkel támogatta a kezdeményezést, hanem a gyárban dolgozók közül is többen önkéntesként segítették a helyszíni események megvalósulását.

Az ide tartozó képeket megnézhetik a Fotóalbumban.

Legutóbbi frissítés: 2023. 10. 26. 21:49