Karácsonyi vásár

Közeledik a karácsony. Ezt nemcsak a naptár, hanem a sokasodó iskolai programok, rendezvények is jelzik. Ezek közül talán az egyik legizgalmasabb, leghangosabb, legvidámabb a karácsonyi vásár, a „Bazár”.

Karácsonyi vásár

Közeledik a karácsony. Ezt nemcsak a naptár, hanem a sokasodó iskolai programok, rendezvények is jelzik. Ezek közül talán az egyik legizgalmasabb, leghangosabb, legvidámabb a karácsonyi vásár, a „Bazár”. Erre idén november 24-én került sor. Hamarné Kenéz Anikó, a diákönkormányzat vezetője Benczéné Katona Erzsébettel együtt szervezte, koordinálta a teendőket. Mivel készültek a kis árusok? Saját kezűleg készített ajándékokat, otthonról hozott játékokat, a karácsonyi ünnephez kapcsolódó termékeket árultak.  Öröm volt látni a sok gyereket, ahogy kínálták portékáikat, alkudoztak a vevőkkel, számolták a pénzüket. A kis nebulók érdeklődve nézték az eladásra kínált ajándéktárgyakat, majd vásárlás után boldogan mutatták meg kincseiket a barátoknak.
Mint mindig, most is igazán vásárhoz illő hangulat és környezet fogadta a látogatókat és az árusokat egyaránt. Egy vidám és sikeres péntek délutánnal zártuk a hetet, és készülünk az adventre. 

 

karácsonyi vásár 1 Karácsonyi vásár 2 Karácsonyi vásár 3
Karácsonyi vásár 4 Karácsonyi vásár 5 Karácsonyi vásár 6

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 29. 12:15