III. Kossuth-váltó

2017. szeptember.22-én megrendezésre került a III. Kossuth –váltó.

017. szeptember.22-én megrendezésre került a III. Kossuth –váltó a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája Arany János téri feladatellátási helyén. Csapatonként négy fiú és négy lány vett részt. Őket egy cserejátékos segítette, a feladat nehézsége és az esetleges sérülések miatt. 
Ebben az évben is két évfolyamon hirdettük meg a versenyt, amelyet a 3. és a 4. osztályosok nagy izgalommal vártak. A feladatokat kollégákkal egyeztetve úgy válogattuk össze, hogy igazodjon a testnevelés tanmenetben lévő tananyaghoz, így egyik osztálynak sem volt idegen a mozgásanyag. A feladatok fejlesztették a gyerekek csapatjátékát, együttműködését.
Először a 4. majd a 3. osztályosok végezték el a feladatokat nehezítéssel/változtatással. Így értük el az évfolyamok differenciálását. Az osztálytársak lelkesen biztatták társaikat a tornateremben. Minden tanuló maximális sportszerűségről tett tanúbizonyságot, mely tükrözi a testnevelők és az osztályokban tanító pedagógusok munkáját. 
A harmadikosok versenyét a 3. k osztály, a negyedikesekét a 4. k osztály nyerte. Gratulálunk mind a két osztálynak!
Köszönetet mondok a vezetőség tagjainak, a testnevelő kollégáknak, a megjelent osztályok pedagógusainak, és nem utolsó sorban a DÖK támogatásának.

Köszönettel: 
Harcsa Csaba 
szervező 

Debrecen, 2017. szeptember 30.

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 20. 15:20