
Tápanyag megjelölés magyarázata: Energia (kJ/adag), Szénhidrát (g/adag), Só (g/adag), Cukor (g/adag), Zsír (g/adag)
Kedves Vendégeink!
A jogszabály alapján kötelezően alkalmazandó információkat az élelmiszer allergén összetevőkre, valamint az élelmiszer összetevőkre vonatkozóan személyzettől szóban kérhet!
|
|
|
|---|---|
| Glutén (búza, árpa, rozs, zab, kamut-búza, ezek hibrid változata) | 1 |
| Rákfélék és azokból készült termékek | 2 |
| Tojás és abból készült termékek | 3 |
| Halak és azokból készült termékek | 4 |
| Földimogyoró és abból készült termékek | 5 |
| Szójabab és abból készült termékek | 6 |
| Tej és abból készült termékek | 7 |
| Diófélék | 8 |
| Zeller és abból készült termékek | 9 |
| Mustár és abból készült termékek | 10 |
| Szezámmag és abból készült termékek | 11 |
| Kén-dioxid | 12 |
Legutóbbi frissítés:
2025. 11. 22. 10:17