Tápanyag megjelölés magyarázata: Energia (kJ/adag), Szénhidrát (g/adag), Só (g/adag), Cukor (g/adag), Zsír (g/adag)
Kedves Vendégeink!
A jogszabály alapján kötelezően alkalmazandó információkat az élelmiszer allergén összetevőkre, valamint az élelmiszer összetevőkre vonatkozóan személyzettől szóban kérhet!
|
|
---|---|
Glutén (búza, árpa, rozs, zab, kamut-búza, ezek hibrid változata) | 1 |
Rákfélék és azokból készült termékek | 2 |
Tojás és abból készült termékek | 3 |
Halak és azokból készült termékek | 4 |
Földimogyoró és abból készült termékek | 5 |
Szójabab és abból készült termékek | 6 |
Tej és abból készült termékek | 7 |
Diófélék | 8 |
Zeller és abból készült termékek | 9 |
Mustár és abból készült termékek | 10 |
Szezámmag és abból készült termékek | 11 |
Kén-dioxid | 12 |
Legutóbbi frissítés:
2024. 11. 16. 09:40