Szakkörök

A mindennapi munkához hozzá tartoznak a délutáni szakkörök, amik segítenek jobban elmélyülni az adott témában, újabb ismeretekkel gazdagítanak, lehetőséget adnak a gyakorlásra, a versenyekre való felkészülésre. A foglalkozások többsége ingyenes, egy részén pedig térítés ellenében vehetnek rész tanulóink.

SZAKKÖRÖK
Matematika Röplabda
Angol Tenisz
Francia Foci
Fizika Aerobik
Történelem Tartásjavító torna
Földrajz Labdajátékok
Természetismeret Zenés torna
Énekkar Reggeli sportversenyek
Elsősegély Matematika tehetséggondozás
Internet Magyar felzárkóztatás
Rajz Angol felzárkóztatás
Technika Német felzárkóztatás
  Dráma és színjátszás

Felvételi előkészítők

  • magyar
  • matematika
  • biológia
  • angol
  • német

Valamint lehetőség van az igény szerinti korrepetálásokra is.

Az alsó tagozaton heti 4 órában, felső tagozaton heti 3 órában folyik a testnevelés oktatása.

Ezt segítik a különböző délutáni sporttevékenységek, amelyeknek képesség- és személyiségformáló hatásuk ma már vitathatatlan. A zenés gimnasztikát az 1-2. osztályos kislányok választják, míg a stepaerobikra főként a felső tagozatos lányok járnak. Műsoraikkal iskolai és városi rendezvényeken lépnek fel. A röplabdaoktatás igen sikeres, magas színvonalú nálunk. Ezt bizonyítja a 6 országos első helyezés. A tehetséges focisták – korosztályuknak megfelelően – más csapatokkal mérhetik össze a tudásukat. Diákolimpián, Góliát McDonald’s és Loki Focisuli kupákon, városi és megyei versenyeken szerepelnek.

Frissítés dátuma: 2018.04.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ