Madarak és Fák napja

Madarak és Fák napja

 

Iskolánkban hagyományosan minden évben megemlékezünk a Madarak és Fák napjáról. Ez az a nap, amikor valamennyien kifejezhetjük az állatok és növények iránt érzett szeretetünket, természetvédelem iránt érzett elkötelezettségünket.
Felső tagozatos diákjaink egy szabadtéri akadályversenyen mérhetik össze tudásukat , melynek évek óta a csodálatos bánki arborétum ad otthont. A várva-várt programra gyerekek és pedagógusok egyaránt nagy lelkesedéssel és odaadással készülnek. A verseny előzetes feladatok megoldásával indul, melynek során a csapatok menetlevelet, csapatpólót, csapatzászlót, csapatindulót és koreográfiát készítenek. A csapatoknak az állomáshelyeken a természettel, a növények és állatok védelmével kapcsolatos játékos feladatokat kell megoldaniuk, mindezt a különféle tantárgyak szemszögéből megközelítve. Méltán népszerű ez a programunk, hisz ez egy igazi jó móka, ahol a gyerekek az iskolai hétköznapokból kiszakadva gyönyörű környezetben felhőtlenül élvezhetik a szabad levegőn való szórakozással egybekötött játékos tanulást.
Alsó tagozatos diákjainkat is élményekben gazdag programok várják ezen a napon:  az első és második évfolyamok tanulói egy állatkerti látogatással, harmadik-negyedik osztályos diákjaink pedig egy hortobágyi tanulmányi kirándulással gazdagíthatják ismereteiket.

 

Frissítés dátuma: 2020.10.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.