Könyvtár

Könyvtárunk az iskolai élet fontos színtere. Nyüzsgő, mozgalmas hely, hol kicsik és nagyok olvasnak, tanulnak, beszélgetnek, interneteznek.

A könyvtári foglalkozásokon

  • a tanulók megismerkednek a hagyományos és a modern számítógépes információhordozókkal
  • megtanulják, és a gyakorlatban is alkalmazzák a könyvtár katalógusának használatát 
  • versekről, állatokról, könyvekről beszélgetnek, kézikönyvekről tanulnak

A Szirén könyvtári program bevezetésével a könyvtári állomány teljes egészében számítógépre került, így a kölcsönzés a tanulók számára elektronikusan történik. A gyerekek az iskola honlapján keresztül akár otthonról is kereshetnek a könyvtár katalógusában, illetve megnézhetik saját kölcsönzési adataikat.

Könytári foglalkotást ábrázoló kép Könytári foglalkotást ábrázoló kép

 

Frissítés dátuma: 2018.02.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.