Hírek

30 szep
Konferencia
2019.szeptember 19-20-án rendezték meg a Magyar Tehetséggondozó Társaság 30. Országos Konferenciáját Egerben.
30 szep
Címátadás
Iskolánk a 2019/20-as tanévben is megpályázta, és elnyerte a Boldog Iskola címet.
29 ápr
Az "Aranyos" Énekkar Arany minősítést kapott
Iskolánk "Aranyos" Énekkara április 13-án, Debrecen Városi Éneklő Ifjúság Minősítő Hangversenyén, "Arany minősítést" kapott.
28 ápr
Három napig JUGYU-sok voltunk
2019.április 24-26-ig a Gyakorlóiskolák Iskolaszövetségének gyerekprogramján vehettünk részt Szegeden.
16 ápr
Katedra Színházi Műhely Arany minősítést kapott
Iskolánk Katedra Színházi Műhelyének felső tagozata a XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztiválon ARANY minősítést szerzett.
15 ápr
Gyárlátogatás
2019. április 09-én az "Arany" és a "Kiskossuth" legó szakkörös tanulói közös gyárlátogatáson vettek rész a nyíregyházi legó gyárban.
10 ápr
Lego Robot Szumo verseny
2019. április 05-én a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája harmadik alkalommal rendezte meg városi Lego Robot Szumó versenyét.
20 már
Aranyos Énekkar
Iskolánk "Aranyos Énekkara" a Debreceni Nyugdíjas Egyesület rendezvényén lépett fel
07 már
Fit Kaland
2019. február 25-én iskolánk 4.n osztályos tanulói közül két csapat is részt vett a II. MCC FIT Kaland Országos Tehetségverseny miskolci elődöntőjén.
05 már
Arany János városi versmondó verseny
A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának és Általános Iskolájának Arany János téri feladatellátási helye versmondó versenyt szervezett

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ