Családi váltóverseny

Sportos család logó"Sportos Család" elnevezéssel minden évben (február utolsó szombat délelőttjén) családi farsangi váltóversenyt rendezünk iskolánkban.

Két kategóriában: 2 szülő és 1 gyerek; 2 szülő és 2 gyerek alkotják a csapatokat.

A verseny célja, hogy a CSALÁDOK, szülők a gyerekeikkel kellemesen elfáradva, sportolással töltsenek el egy délelőttöt. Egy csapatot alkotva versenyezhessenek, küzdhessenek a győzelemért.

Frissítés dátuma: 2018.02.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.