Boldogságóra 1_1n

Boldogság óra 1.n osztály

 

Az 1.n osztályban minden gyermek rajzolt egy puzzle kockát, hogy miért lehet az életben hálás. Majd elhelyeztük egy ablak keretbe.
Meglepő módon nagyon hamar megértették a hála fogalmát. Így sok mindent felsoroltak. Aranyos ötleteiket szófelhőkben örökítettük meg, melyeket az ablak belső oldalára ragasztottuk.

Boldog óra 1 1. n

Frissítés dátuma: 2019.10.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.