Boldogság óra 4 1n

Boldogság óra 4.

1. n osztály

 

A decemberi Boldogságórán az osztály először az osztály online adventi naptárában néztünk meg két olyan történetet, amely a segítségnyújtásról és az elfogadásról szólt. Majd arról beszélgettünk, hogyan lehet segíteni másokon, szeretteinken vagy éppen osztálytársainkon.
Ezeket próbáltuk egy szóba tömöríteni és ráírtuk egy-egy szívecskére, melyekből elkészítettük az osztály jóságfáját. Ezek után mindenki kapott egy karácsonyfadíszt, melyet annak a társának kellett elkészíteni, akinek a nevét kihúzta. A munka közben hallgatták a hónap dalát. Az ajándékok átadása után a megajándékozott társukat egész nap segíthették és apró meglepetésekkel kedveskedhettek nekik.
Nagyon tetszett nekik, hogy egymásnak segíthettek.

boldogság 1. boldogság 2
boldogság 3. boldogság 4.

 

Frissítés dátuma: 2019.12.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.