Boldogóra_1

BOLDOGSÁGÓRA

Iskolánk a 2018/2019. tanévben elnyerte a Boldog Iskola címet, melynek küldetése, hogy fejlessze az általános iskolások boldogságra való képességét. A program a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épül, és minden hónapban egy központi témával foglalkozik.

A szeptemberi téma a boldogságfokozó hála volt. A 4.n osztállyal a feltöltendő feladatok közül a Hősök hálanaplóját választottuk. A téma előkészítéseként beszélgettünk a hála fogalmáról, hogy kinek, miért lehetünk hálásak, hogyan fejezhetjük ki a hálánkat.

A feladatban Micimackóról, mint hősről írtunk, amint Nyuszinak kifejezi a háláját, hogy kisegítette őt szorult helyzetéből. Munkánkat rajzzal, „szelfivel” egészítettük ki.

A Hősök hálanaplója itt megtekinhető

 

Frissítés dátuma: 2018.11.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ