Aranyos Tehetségek

Aranyos tehetségek logó Aranyos tehetségek csoport képe

„Utazás az energia és a víz körül a természettudományok segítségével”

Beindult 20+1, a tanulmányi munkában jeleskedő és a természettudományok felé érdeklődést mutató 7. osztályos tanulóval a tehetséggondozó műhely. 
A foglalkozásokon a választott témakört (energia és a víz) 60 órában sokféle módszer, foglalkoztatási forma és eszköz alkalmazásának segítségével járják körbe. A tehetségműhely működésével hozzájárul ahhoz, hogy tanulóink a biológia, a kémia, a fizika, a földrajz és a környezetvédelem területén bővítsék ismereteiket-elsősorban empirikus módszerekkel. 
A foglalkozásokat heti rendszerességgel tartjuk, az iskolánkban, a témáktól függően az IKT (interaktív tábla, tanulói számítógép) eszközökkel felszerelt 314-es tanteremben vagy a kémia-fizika előadóban. A műhelymunka időpontja rendszerint pénteken délután 2-4 óráig. A tematikus kirándulásokat szombaton szeretnénk lebonyolítani. Az intézménylátogatások időpontja a visszajelzésektől függ. A kért időpont péntek vagy szombat. A péntektől eltérő időpontokról a foglalkozásvezető tájékoztatja a gyerekeket, szülőket. 
A tehetséggondozó program a gyerekek által készített produktumok, prezentációk bemutatásával zárul, aminek elkészítéséhez három hónapot kapnak. Munkájukat a témavezető tanár segíti. 
A gyerekek boldogan viselik a saját logónkkal díszített pólót. Kaptak, a témakörökhöz kapcsolódó feladatlapokat, egyéni kutatási eredmények gyűjtésére használt gyűjtőmappát is.

Frissítés dátuma: 2018.04.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.