Arany Napok

Évtizedes hagyomány iskolánkban, hogy Arany János születésnapján, március 2-án kezdődik az Arany Napok rendezvénysorozat. Színes programok, versenyek, vetélkedők és kiállítás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az ünnepi héten évről évre állandó rendezvényünk az Arany Galéria képzőművészeti kiállítás, ahol főként debreceni művészek mutatják be alkotásaikat, de vendégeink között voltak már öregdiákok és szülők is. Iskolánk egykori névadójára emlékezve megkoszorúzzuk az Arany János téren lévő Arany-szobrot.

Az Arany Napokon különböző tantárgyi versenyek teszik izgalmassá a délutánokat. A diákok csapatversenyeken vesznek részt, ahol bizonyítják, mennyire jártasak, milyen sokoldalú ismeretekkel rendelkeznek a különböző tudományterületek világában. Szabadulószoba, okos terem és izgalmas feladatok várják a résztvevőket az egyes helyszíneken, ahol számot adhatnak kreativitásukról, tájékozottságukról.

A rendezvénysorozat zárásaként megemlékezünk a március 15-ei eseményekről. Ekkor kerül sor az elmúlt hetek munkájának értékelésére, az eredményhirdetésre és a díjak átadására is.

Frissítés dátuma: 2020.10.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.