Hírek

Egészséggyár a GTK-n
A jövő egészségtudatos munkavállalóját, munkáltatóját és kormányzatát mutatták be a középiskolások a Debreceni Egyetem Ihrig Károly Tanulmányi Versenyén.
Országos gyakorlóiskolai sikerek
A Debreceni Egyetem Balásházy gyakorló középiskolájának végzős diákja, Tóth Máté, mezőgazdász tanuló lett a Nemzet Legjobb Ifjú Versmondója. A Kossuth Gyakorló tehetségei pedig a Bolyai Matematika Csapatversenyen remekeltek.

Videók

Élményt ígér
a Debreceni Egyetemre invitálja a felvételizőket az intézmény rektora
Összetartozás

Események

12 dec
A „Nem tűntem el – Richter Gedeon története” című magyar portréfilmet láthatja a közönség a DEMEK Mentálhigiénés Filmklubjában.
12 dec
A Népegészségügyi Karon tart előadást a General Electric Magyarország alelnöke.
12 dec
A „Hagyományok Hete” keretében idén is kézműves foglalkozásokkal várják az ünnepeket a Debreceni Egyetem Néprajzi Tanszékének hallgatói.
11 dec

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ